Informatie

Frederiks & Groenendijk Advocaten is een advocatenkantoor met een lange traditie in Zwijndrecht. Het kantoor is sinds 1985 in Zwijndrecht gevestigd en kent hierdoor als geen ander de lokale samenleving.

Frederiks & Groenendijk Advocaten staat zowel ondernemingen als particulieren bij in juridische procedures. Daarnaast worden klanten begeleid met juridisch advies, bij onderhandelingen en bij het sluiten van overeenkomsten. De advocaten zijn gespecialiseerd in de rechtsgebieden, waarin zij werkzaam zijn. Op die manier is Frederiks & Groenendijk Advocaten in staat kwalitatief hoogwaardige service aan haar klanten te verlenen.

Bij Frederiks & Groenendijk Advocaten zijn op dit moment vier personen werkzaam. De lijnen binnen kantoor zijn kort, zodat snel, efficiƫnt en oplossingsgericht gewerkt kan worden.

Op ons kantoor kunt u terecht als u in aanmerking komt voor door de overheid gefinancierde rechtshulp, een toevoeging. In het geval u niet voor een toevoeging in aanmerking komt, hanteren wij een uurtarief, dat wij bij de start van uw zaak met u zullen bespreken.
Wij bieden de mogelijkheid om voor de maandag-, dinsdag- en/of donderdagavond een afspraak te maken tussen 18.00 en 20.00 uur.

Naam: Frederiks & Groenendijk Advocaten
Rechtsvorm: Maatschap
KvK-nummer: 24485502
BTW-nummer: NL8103.57975B01
Adres: Koninginneweg 1 te Zwijndrecht
Tarieven: vooraf overeengekomen uurtarief, dan wel door Raad voor Rechtsbijstand gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging)
Beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar: HDI-Gerling Verzekeringen N.V.
Klachtenregeling: Ons kantoor kent een interne klachtenregeling. De regeling van onze interne klachtenprocedure ligt ter inzage op ons kantoor.
Kantoorrekening: NL35 INGB 0650 5496 78 ten name van Frederiks & Groenendijk Advocaten.
Derdengeldenrekening: NL63 INGB 0650 5986 44 ten name van Stichting Derdengelden Frederiks & Groenendijk Advocaten.